Klacht: ANNULEREN VLUCHT

op 23 juni 2017 over Vliegwinkel.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik had een vlucht geboekt , maar per ongeluk de datum niet goed staan, omdat ik op 3 sites tegelijk aan ’t zoeken was. Ik zag een goedkope vlucht van AMS naar BKK en toen heb ik meteen geboekt, alleen in de bevestiging zag ik pas dat de datum niet goed was dus ik moest annuleren. Kosten 487 euro, en 50 voor ’t annuleren. Ik kreeg een mailtje dat de kosten voor ’t ticket niet worden terugbetaald. Is dat normaal ? Boeking : VW-2837888 [#2615422]

Gewenste Oplossing:

Beste Bob,

Je ontvangt geen betaling terug omdat de ticketvoorwaarden aangeven dat je
ticket niet restitueerbaar is. Ga je akkoord met deze voorwaarden,
alleen dan kan ik het ticket voor je annuleren.

Met vriendelijke groet,
Vliegwinkel.nl klantenservice

Dirah

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vliegwinkel.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Vliegwinkel.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Bob2017