Klachten over Anders Financieel Advies

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Anders Financieel Advies in de categorie Assurantie tussenpersonen. Bovenaan deze pagina... Lees meer >

Statistieken van Anders Financieel Advies in de categorie Assurantie tussenpersonen

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Puzzelgroep

Klacht van op 14 februari 2019 over Anders Financieel Advies in de categorie Assurantie tussenpersonen

In januari ben ik gebeld door de puzzelgroep. De vrouw aan de lijn vertelde mij dat ik mezelf had aangemeld via hun site, waar ik niks vanaf wist. snel heeft ze uitgelegd waarom zij belde. Tijdens het telefoontje heb ik duidelijk... Lees meer

Puzzelgroep vraagt per maand 39,95 euro. Het eerste bedrag zal a.s. maandag per incasso ingehouden worden. Pas na 3 maanden kan er opgezegd. Vreemd is, dat op papier niets toe gestuurd wordt. Geen puzzelboekjes, enz. Lees meer

Ik heb een ruime tijd geleden een hypotheek afgesloten bij een tussenpersoon en deze heeft toegekend alles te gaan regelen, als eerste heeft deze tussenpersoon E valse Bonnen ingediend bij een aannemersbedrijf(P), vervolgens zou de tussenpersoon de verbouwing op zich... Lees meer