Klacht: Anderhalve meter regel

Mevrouw A. HADDERINGH op 25 april 2020 over Scapino in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zit ik vanmiddag (25 april) schoenen te passen bij Scapino, komt er een medewerker of ik rekening wil houden met de anderhalve meter maatregel. Waar moet ik dan schoenen passen? Scapino zorg dan zelf voor meer ruimte tussen de rekken en doe niet zo onfatsoenlijk om het probleem bij de klant te leggen. Want dat was het hoogst onfatsoenlijk als jezelf als winkel niet de ruimte bied om te passeren.
A. HADDERINGH SCAPINO HAAKSBERGEN.

Gewenste Oplossing:

Bij een anderhalve meter maatregel hoor jezelf de klant de ruimte te bieden om te kunnen passen tussen de rekken of bied andere mogelijkheden om de klant te laten passen. En verschuif het probleem zeker niet naar de klant. Toen ik vroeg of het zo goed was ik zat werkelijk met m'n neus in het volgende rek om een schoen te passen. Of je doet je winkel open en zorgt voor ruimte of hou gewoon de winkel dicht, maar zoek het niet in de klant die wil passen en kopen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevrouw A. HADDERINGH