Klacht: Anderhalf jaar na verhuizing exorbitant hoge afrekening ontvangen

op 18 september 2017 over Urban Interest in de categorie Makelaars

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds mei 2016 ben ik verhuisd en tot mijn grote verbazing ontving ik via Urban Interest 2 weken terug een eindafrekening stookkosten. Maar liefst €125 voor de periode 01.01.16 t/m 30.04.2016. Ik heb 5 jaar lang geld terug ontvangen op het betaalde voorschot en nu moet ik over 4 maanden opeens terugbetalen, heel vreemd. Dat deze rekening anderhalf jaar na verhuizing pas verstuurd wordt is mijns inziens bizar. Ook ben ik wegens familie omstandigheden vele weekenden weg geweest in de eerste 4 maanden van 2016, en dan stond de verwarming dus uit. Ista heeft bevestigd dat het verbruik in eerste kwartaal 2016 lager was dan voorgaande jaren.

Gewenste Oplossing:

Als de rekening vervalt; Urban Interest dient uit te leggen waar deze enorme prijsstijging vandaan komt en ook hoe het zo lang heeft kunnen duren voordat deze eindafrekening mij bereikt?

Alle klachten die gemeld zijn door Vivo2105