Klacht: Andere vliegtuig

op 08 augustus 2016 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geboekt voor Royail air maroc Amsterdam naar Nador op 04-08-2016, tot mijn verbazing hebben wij in TunsiAir gevlogen, wat helemaal niet de bedoeling moest zijn, er gebeurde iets afschuwlijk na ongeveer 55min. Vliegen deed de vliegtuig heel raar en gingen alle mensen in vliegtuig zaten, huilen en gillen, een grote schokking hoe ze ons hebben behandeld wij dachten dat de vliegtuig zou in storten. Ik heb zo veel spijt dat ik never nooit meer ga boeken met Royail air maroc.

Gewenste Oplossing:

Tevreden dat wij met heel erg veel geluk zijn geland.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Royal Air Maroc

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Royal Air Maroc nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Soufy