Klacht: Andere smaak

op 06 mei 2017 over Kent Sigaretten in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik rook nu al 15 jaar groene kent (menthol) maar de laatste weken smaakt de Sigaret anders. Ik moet de longen uit mijn lijf trekken om het idee te hebben dat ik een sigaretje rook. de sigaret heeft ook geen as meer maar een vuurstaafje! Ik moet er 3 roken wil ik het idee hebben dat ik uberhaubs één sigaretje heb gerookt. Misschien toch overstappen naar een ander merk!

Gewenste Oplossing:

Nvt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kent Sigaretten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kent Sigaretten nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kentje