Klacht: Ambilight vlamt en stoort

op 15 oktober 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een 55pus9109/12 tv van philips welke al 3 keer gerepareerd is, nu willen ze hem ophalen maar ik krijg geen leen tv (voorgaande keer wel), ze zeggen die nooit te geven. Ik ga geen 14 dagen naar het behang staren. Ik eis nu een nieuwe tv omdat deze al diverse malen is door gespit en ik na de garantie,periode met een zwaar gerepareerde tv blijf zitten.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een nieuwe tv van Philips omgeruild voor dit exemplaar, bij niet meer leverbaar in overleg ook een 55pus8700/12 is prima. Lijkt me niet meer als redelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hienekamp47