Klachten over Ambiance Technology BV

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Ambiance Technology BV zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Ambiance Technology BV in de categorie Internetshops - Elektronica

0 klachten gemeld

Tijdslijn

heb begin september een toestel opgestuurd. nog niets van vernomen. heb al eerder wat verstuurd en duurde toen ook erg lang. Ik krijg nu op de bekende telefoonnummers (en doorkiesnummers) geen contact meer. Op de mailtjes krijg ik met mail... Lees meer

Waar blijft mijn telefoon

Klacht van op 15 september 2016 over Ambiance Technology BV in de categorie Internetshops - Elektronica

Ik heb mijn Wolfgang telefoon (at-as45Q1) 24 mei ter reparatie opgestuurd. Ze hebben de telefoon ontvangen en zouden het moederbord gaan vervangen maar dat kon 2 weken duren. Op 17 en 22 juni heb ik weer contact gezocht en er... Lees meer

19 maart mijn Wolfgang telefoon voor reparatie verstuurd naar Ambiance, na twee maanden nog niet terug: smoezen: wachten op onderdelen, kunnen niet in het systeem kijken enz. Er wordt een vervangend toestel aangeboden van een verouderd model. Na inschakelen Aldi... Lees meer