Klacht: Altijd te laat

Daar94 op 03 april 2018 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke dinsdagmiddag reis ik met lijn 171 vanuit Veendam naar Groningen. Na 2 maanden reizen kan ik op een hand tellen dat de bus keurig om 16:23 er was. Hij is regelmatig 5-10 min te laat en vandaag was t record: 12 minuten… sorry maar ik vind t behoorlijk frustrerend want ik moet op tijd in Groningen zijn ivm de studie en dit helpt niet echt mee.

Gewenste Oplossing:

Als bus keurig op tijd komt of max 2 min later komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door