Klacht: Altijd te laat

op 29 juli 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds dat de bussen rijden in Amersfoort is mij bus nog geen een keer op tijd gekomen!! Het betreft bus 5 die van Amersfoort cs naar Amersfoort vathorst rijd. Ik gebruik de lijn dagelijks maar nog nooit is hij optijd gekomen soms wel een half uur gewacht tot de bus daadwerkelijk kwam zelfs wel een paar keer gehad dat de bus helemaal niet kwam. Ik hou er zelfs rekening mee wanneer ik de verwachtte bustijd zie vertrek ik altijd 2 minuten later. Graag iets aan doen!!

Gewenste Oplossing:

Als de bussen op tijd komen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anoniem12121