Klacht: alles betaald geen leverig

op 13 augustus 2016 over Sky-Audio.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 8 juli 2016 boxen besteld van 1275euro en betaald maar geen levering ik heb verschillende malen gebeld en mails gestuurd maar geen reactie bas is niet thuis ik kijk op het internet en vind verschillende personen die het zelfde probleem hebben ik,elias lauwerys heb een voorstel laten we gezamenlijk een klacht indienen we delen de kosten u kan mij bereiken op eliaslauwerys@gmail.com of 00320476029619 in belgie ik heb al contact met een jurist en advocaat ik heb ook adressen van woonplaats hoe meer personen hoe beter

Gewenste Oplossing:

leveren of geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sky-Audio.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sky-Audio.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door de duivel