Klacht: Algemene voorwaarden betreden

op 07 oktober 2016 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nieuwe abonnement aangesloten terwijl
Nog toegestaan is vanwege huidide
Contract die tot 2017 nog loopt.

Ik heb op 23 sept. 2916 bij jullie een abonnement mogen aansluiten. Het was toegestaan bij jullie network dat ik een nieuwe abonnement mag openen, hebben jullie niet goed gezien dat mijn abonnement loopt nog tot april 2017. Mijn klacht is jullie hebben mijn als klant niet kunnen tegenhouden of niet een abonnement te halen terwijl de huidige abonnement nog lang niet klaar is? Wordt het niet gecontreleerd de huidige abonnement voor dat jullie een nieuwe abonnement aansluit?
Nu zit ik vast aan twee abonnementen door dat jullie hebben snel goed gekeurd en
Niet goed hebben gecontreleerd
Of ik wel mag of niet?
Het staat op de algeme voorwaarden dat ik pas een nieuwe abonnement mag twee maanden
Voor het afloop van mijn abonnement. Maar jullie laat alles toegestaan zonder te controleren,dit kan natuurlijk niet.

Gewenste Oplossing:

Als de datum van ingangsdatum verschuiven is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maestrajoyce24