Klacht: Ook in Leiden maar enkele telefoons

delft1 op 03 maart 2013 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisterenochtend kwam ik rond 10 voor 8 aan bij de aldie tegenover het station in Leiden. Er stonden zeker 50 mensen voor de deur, die na opening direct naar de kassa liepen om een telefoon aan te schaffen. Helaas, ook hier waren slechts enkele stuks aanwezig. Veel mensen gingen boos of teleurgesteld weer naar huis.

Dit heeft helemaal niets te maken met op=op, gelet op de vorige actie waarbij ditzelfde gebeurde, zou Aldi kunnen weten dat de toeloop groot zou zijn. Wanneer je de filialen dan bevoorraad met slechts enkele stuks, neem je je klanten niet serieus.
De Aldi zelf biedt haar klanten geen enkele mogelijkheid om een klacht te kunnen deponeren, daarom is het goed dat via internet mensen elkaar van dit soort ervaringen op de hoogte kunnen stellen. Eén keer kan het best voorkomen dat er te weinig wordt bevoorraad, de herhaling waarbij dit bij de Aldi gebeurd laat zien dat je hier beter niet kunt winkelen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer er bij een actie voldoende voorraad aanwezig is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Aldi over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Aldi

Heeft op 09 februari 2021 om 14:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

ALDI is sinds september 2020 actief op Klacht.nl. De klacht die u hier hebt ingediend, is gedateerd of via een ander kanaal opgelost. Wij zullen deze klacht daarom afsluiten en als opgelost beschouwen. Mocht u nog vragen hebben of verder geholpen willen worden met uw klacht, neem dan contact op via [email protected]

Met vriendelijke groet,

ALDI Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door