Klacht: AlbertHeijn Basic Cola

op 01 augustus 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vorige week AH Basic Cola gekocht van 2 liter. deze is vannacht in mijn voorraad kast geëxplodeerd. Nu alles aan het schoonmaken en komt tot de conclusie dat ik al mijn producten in pakken en zaken en fruit weg moet gooien, omdat deze nat zijn geworden.

Gewenste Oplossing:

als men de producten die nat zijn geworden vergoed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Y Kimenai