Klacht: Artikelen in de schappen die over tijd zijn.

wortel53 op 14 januari 2013 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dat de bapao broodjes in de aanbieding zijn en als je ze dan uit de vitrine moet halen waar ze altijd liggen is geen probleem, maar wel als deze al een week over tijd zijn. Heb het aan een bedrijfsleider gegeven en laten zien, maar deze reageerde amper. Dit is al voor mij het derde artikel in deze AH, de volgende keer betaal ik het gewoon bewaar de bon en haal dan de warenwet erbij.Jullie bezuinigen op het personeel(scholieren die de vakken bijvullen) maar letten er niet op of niet goed op hoe ze de spullen er in leggen of zetten. En dit is toch niet de bedoeling den ik zomaar.

Gewenste Oplossing:

Dat jullie wat meer op de scholieren gaan letten want ze zetten de artikelen gewoon voor de oude neer en halen bijna niets naar voren of eruit zodat de verse waren achterin liggen. En dat ik van jullie ook netjes een goede en correct antwoord krijg en niet zoals die bedrijfsleider die daar rond liep. Die is daar absoluut niet geschikt voor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door