Complaint: Al ruim 2 weken niet bellen

on 12 juli 2012 about in category Mobiele Telefonie

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

ik kon even mijn rekening niet betalen waardoor ik werd afgesloten, later heb ik betaald, en heeft naar hun zeggen simpel de blokkade weer opgeheven sinds 25 juni 2012, maar tot op heden kan ik niet bellen, al verschillende keren gebeld met simpel, en de ene keer hebben ze storing, en de andere keer ligt het aan mijn telefoon, nou mijn simkaart heb ondertussen al in 4 telefoons gezeten,maar die zijn dan zeker allemaal stuk. Want ook daar deed die het niet, ik geloofde het al niet, want kan wel gebeld worden, en kan ook gewoon op wifi, waar ik nu dus op zit. Word er een beetje erg simpel van, volgende stap is naar kassa, want ben het helemaal zat, en verwacht ook een compensatie, voor de kosten die ik heb gemaat, zoals pre-paid bellen en andere mensen lastig vallen.

Message from Robin from Klacht.nl

6 years ago - Complaint is picked up by

Message from Robin from Klacht.nl

6 years ago - Complaint is solved by

All complaints of Y.vanderzwan