Klacht: Al 5 weken niet kunnen fietsen op mn E-bike van 3 maanden oud!

op 04 april 2013 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 2 maanden vol plezier op mijn E-bike te hebben gefietst, ging het mis. Het paneeltje op het stuur gaf aan dat de accu leeg was, terwijl dit niet zo was. Gemailt met [email protected] vervolgens vijf weken aan het lijntje gehouden, door te beloven een nieuwe accu op te sturen. Ik had gelijk al gezegd dat dit het waarschijnlijk niet was. Inmiddels eindelijk de accu binnen en natuurlijk doet mijn fiets het nog steeds niet! Snel weer gemailt, inmiddels een reactie gehad op een oud mailtje dat de accu verstuurd is! Lekkere service!

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon deze week nog fietsen, dan maar met een vervangende fiets.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Aldi over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door monique4