Klacht: Al 4 maanden geen sealpakket met folders ontvangen

op 09 augustus 2016 over VSP in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer, mevrouw,

Voor de 3e maal meld ik u mijn klacht over het niet meer ontvangen van de gesealde folderpakketten op Irenestraat 62 in Wageningen met postcode 6707 CX. Kennelijk doet u niets met klachten, want u reageert niet en het probleem wordt ook niet opgelost. Het moet toch niet gekker worden dat hier hele wijken deze pakketten al ruim 4 maanden niet ontvangen, terwijl de bedrijven wel voor de bezorging van de folders aan de verspreider moeten betalen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon net als alle voorgaande jaren mijn sealpakket wekelijks in de bus ontvangen. Ik woon in een gewone straat met de brievenbus aan de weg, dus makkelijker kan ik het niet maken.

Gaat u mijn probleem nu eindelijk oplossen?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over VSP

Reactie van de melder van de klacht zokanikhetook

1 jaar geleden - Beste heer, mevrouw, U liet mij vanmorgen weten dat VSP mijn klacht niet in behandeling neemt. wilt u mij de reden hiervan laten weten?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over VSP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zokanikhetook