Klacht: Al 30 dagen wacht op Sim kaart

op 14 juli 2012 over Simpel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

29 Juni 2012 is mijn simkaart kapot gegaan. Gelijk nieuwe kaart aangevraagd. Het is nu 30 Juli, 3x gebeld, maar nog steeds geen sim kaart. Normaal duurt dit 5 tot 10 dagen. In de tijd dat ik geen sim kaart heb, mag ik wel de abbonnementskosten iedere maand betalen!
De oorzaak: Technische problemen o.i.d.
Net zoals dagenlang een onbereikbare site, 8 weken wachten op je simkaart bij nummerbehoud en de inbraak op de site van vorig weekend! Er valt daar nog heel wat te verbeteren.

Gewenste Oplossing:

Onmiddellijke ontbinding van het contract zonder bijkomende kosten (looptijd nog 6 maanden). Ik heb me altijd aan mijn verplichtingen gehouden, maar Simpel niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Simpel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Simpel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bericht van Simpel

6 jaren geleden - Beste klant, Uw klacht is inmiddels een aantal maanden oud. Waarschijnlijk hebben wij uw klacht reeds opgelost, maar is deze niet afgemeld op klacht.nl. In overleg met klacht.nl zetten we alle verouderde klachten op opgelost aangezien wij niet op klant kunnen zoeken in dit forum. Is uw klacht nog niet opgelost, dan vragen wij u deze opnieuw aan te melden (vermeld s.v.p. uw Simpel telefoonnummer en/of klantnummer). Wij nemen uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door kever1968