Klacht: Ah Knakworsten voordeelverpakking

op 28 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij eten al heel wat jaren de AH eigen merk knakworsten meestal die in de voordeel verpakking van 3 stuks. Sinds de verpakking is veranderd ia de inhoud ook niet meer wat het was. Als je de blikken open maakt is het eerste verschil al dat er een dikke prop vet er in drijft. Ze zien er anders uit en zijn anders van strucstuur. Ook de velletjes om de worst blijven niet goed zitten op de meesten knakworsten. Ik vind ze echt smerig geworden. Ze smaken zurig en gewoon anders vind ik. En mijn vriend vind ze een soort van raar pittig.

houdbaarheid datum: April 2019
Prductiecode: 161162106
Code onder de streepjescode: 8718906380783
Gekocht bij ah zonnenberg Houtsmastraat 150 Doetinchem

M.v.g. Cynthia Nienhuis

Gewenste Oplossing:

Het oude recept en verpakking terug.
En mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CynthiaN07