Klacht: Ah kaartjes

op 29 mei 2021 over Efteling in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had via de ah actie kaartjes gekocht ik heb 2 kaartjes en zou 8 November gaan helaas ging het park dicht en kreeg ik een netjes mail dat de kaartjes zouden gelden tot 3 januari dus hadden we geboekt voor 20 december nu helaas weer park dicht nu mogen ze eindelijk open maar ik hoorde maar niks ik ze een bericht sturen krijg ik te horen dat wat ik hier boven schrijf niet kan heb gewoon de e-mails voor bewijs en dat ik de kaartjes niet kan gebruiken en dan heb ik ook een parkeerkaart gekocht die ik voorlopig toch niet ga gebruiken als je zo wordt geholpen weg gegooid geld echt slecht afhandeling

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon met mijn kaartjes naar de Efteling kan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Efteling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Efteling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Merelvbi