Klacht: Ah glutenvrij brood

op 20 september 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds kort heeft ah glutenvrij vers brood ipv het lekkere genius glutenvrije brood.
Eerst is het product elke keer uitverkocht, daarna besteld, verkeerde brood apart gehouden en nu gisteren eindelijk het glutenvrije meerzaden te pakken gekregen en gegeten. S avonds flink krampen en ja hoor diarree, maar goed je denkt dat kan niet dus vanmorgen gewoon weer twee sneetjes gegeten en weer is het mis. Ik vermoed dat het glutenvrije brood toch niet zo glutenvrij is.
Erg irritant.
Geef mij genius maar weer terug. Daar had ik totaal geen last van. Had een goede structuur, smaakte prima.

Gewenste Oplossing:

Genius brood terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Claut