Klacht: AH Gele rijst stinkt

op 23 maart 2013 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag een pak AH Gele rijst met houdbaarheisdatum 31-3-2012 geopend en gekookt. Het stonk ernom in huis. Ik dacht dat het wellicht zo hoorde en heb de rijst wel gedeeltelijk opgegeten. Ik werd er direct daarna niet lekker van en heb de rest van de gekookte rijst weggegooid. We hebben het pak nog en willen het best nasturen.

Gewenste Oplossing:

Een verklaring voor de vieze geur en smaak van deze rijst. Tevens ontvang ik graag een nieuw pak.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marlijn.vanast