Klacht: Agressief en intimiderend

Pipoos op 03 september 2021 over Tariefloket.nl in de categorie Adviezen, Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gebeld door 0106001040, ene Verhagen aan de lijn van “het collectief”, gaat dus om Tariefloket.nl. Er kwam een hoop onzin uit op een dreigende toon, want anders moet ik een boete betalen van 250 euro, hoe dan? Ik heb nog nooit van ze gehoord. Hoe kom ik aan je gegevens dan? Het verbaasde mij zeer want die bleken te kloppen. Volgens hem had het te maken met een overstap naar NLE uit het verleden. Bel ik naar de klantenservice van het tariefloket en daar kennen ze mij weer niet. Heel vreemd allemaal

Gewenste Oplossing:

Nooit meer bellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tariefloket.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tariefloket.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pipoos