Klacht: Afspraak niet na komen

op 09 februari 2018 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat ziggo een maand geleden overal in huis internet had geïnstalleerd werkt het niet over al meer . Via de telefoon konden ze het niet oplossen .
Dus afspraak met monteur op vrijdag middag tussen 12 en 18:00.
18:05 werd ik gebeld dat de monteur niet meer kwam en er een nieuwe afspraak gemaakt moest worden . Voor een schade vergoeding moest ik klanten servies bellen .die wilde 20euro korting geven op de volgende factuur . Pardon 20 euro ?? Heb een middag vrij moeten nemen , ben zzper .
Laat me niet afschepen met 20 euro . Nou vooruit. Dan 25 euro zij deze man. Ik zij dat het geen handje klap is . Zo raken jullie een klant kwijt die al heeeeel lang klant is . Zou. Ik u door verbinden met de afdeling hier voor ? Wat een service zeg ziggo.

Gewenste Oplossing:

Een passende reële oplossing .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kluijve