Klacht: afspraak make up aanbrengen voor gala

op 04 september 2016 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geachte ls had voor zaterdag afspraak voor aanbrengen make up voor bruiloft waarbij gasten in smoking en dames in het lang verwacht werden vanaf middags 2 uur wilde daar voor betalen hoefde niet was gratis ga ervanuit willen producten promoten en dit wat ze aan brengen verkopen logisch geen probleem vervolgens word ik geholpen door iemand die er volgens mij zeer weinig vanweet(wordt bij verkoop van producten altijd zeer goed geholpen)ben naar 15 min vertrokken werd hypernerveus heb vervolgens thuis alles aangebracht

Gewenste Oplossing:

wil graag dat u volgende keer vermeld dat er niet profesioneel gewerkt word en dat je er niks van moet verwachten liever had ik er voor betaald als dat ik er voor niets zit met iemand die er geen kaas van heeft gegeten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jolanda lauran