Klacht: afrekening op mastercard meer dan de factuur

op 19 mei 2019 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wij hebben van goldcar een afrekening op factuur gekregen van 70 euro bij het nazien van mijn uitgavenstaat heeft goldcar ng eens 212.81 euro meer afgehouden zonder enige uitleg het gaat hier over contractnr 15538010 klantencode 13959115 op naam van strybos henri als je via mail goldcar wil contacteren lukt dit niet ze sturen een link door die niet meer actief is ik hoop dat jullie mij kunnen verder helpen vind dit echt niet kunnen als je dit service noemt mvg strybos casteels

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld terug krijg of een uitleg krijg waarom die 212.81 euro is afgehouden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marieke 2016