Klacht: Aflevering pakket

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou gisteren een pakket ontvangen. Dit gaat over een opzetzwembad voor in de tuin. Op de track and trace gaf die aan dat hij s’morgens rond half 8 geladen was en dat de chaffeur onderweg was. Gisteravond rond 11uur had ik nog niks gezien. Geen update/email over mijn pakket niks. Vandaag ook niks gezien en blijkt dat GLS Depot Enschede gesloten is op zaterdag. Waar is mijn pakket? Track en trace gaf dus aan dat het pakket geladen was, dus heeft die chauffeur hem gestolen? Zelf meegenomen? Naar postkantoor? Vind het een raar verhaal. Zou op zn minst op de hoogte gehouden moeten zijn hierover.

Gewenste Oplossing:

Als ik binnen nu en een uur mijn pakket ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over General Logistics Systems (GLS)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over General Logistics Systems (GLS) nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Brianligtenbarg