Klacht: afleveren van ticket Norah Jones concert Nice 7 juli 2018

op 14 februari 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste, dit is geen klacht maar ik vind geen ander media om een vraag te stellen aan Viagogo. Ik heb zonet 2 tickets gekocht voor concert in Nice op 7 juli 2018 van Norah Jones.Ik reis af naar Frankrijk op 25 maart en kan geen adres opgeven voor levering van de tickets daar we ons op verschillende plaatsen gaan bevinden . Kan U het nodige doen om zeker te zijn dat mijn tickets VOOR die datum op het leveradres zullen afgeleverd worden zodat we ze op 25 maart naar Frankrijk kunnen meenemen.
Laat U mij iets weten aub : info@anvest.be

Gewenste Oplossing:

Als ik antwoord krijg op mijn mailbericht van hierboven met de bevestiging dat de tickets voor 25 maart zullen afgeleverd worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dirk Diepvens