Klacht: Afkoopsom loterijverlies nog niet uitbetaald

op 17 september 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens de speciale trekking van de staatsloterij werd gesteld dat deelnemers van loterijverlies 40 € zouden ontvangen. Ik heb me daarvoor aangemeld maar nog steeds niets ontvangen. Ik heb hier over gebeld op 21 Juli 2017.
Nogmaals gebeld op 7 Augustus 2017 toen werd gemeld dag het in behandeling was. Tot op heden 17 September 2017 nog niets gehoord. Als ik binnen 14 dagen niets hoor zet ik dit verhaal op facebook met het verzoek zo veel mogelijk te delen.

Gewenste Oplossing:

Als ik zo spoedig mogelijk de 40 Euro ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Boze exdeelnemer