Klacht: Afhandeling werkloosheidsclaim duurt meer dan 1 jaar

op 13 januari 2014 over DSB Bank in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee dure ww verzekeringen afgesloten bij Cardiff verzekeringen via Tadas, maar nu ik aanspraak maak hierop op basis van werkloosheid, wordt ik al sinda een jaar aan het lijntje gehouden. De claim is nog steeds niet toegekend. Kennelijk wacht men op het verkrijgen van betaald werk, zodat de claim direct vervalt en geen uitkering gedaan hoeft te worden.

Gewenste Oplossing:

Toekenning ww uitkering met terugwerkende kracht per 1-11-2012 en directe uitbetaling van de ww uitkering.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DSB Bank

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DSB Bank over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DSB Bank nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tamohiyuddin