Klacht: Afhandeling van Klacht

op 05 december 2015 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb rond de zomervakantie een klacht ingediend over onze laminaatvloer die wij bij Leen Bakker sontplein hebben gekocht.
Eerst heb ik weken moeten wachten op Leen Bakker,na 8 weken wachten maar eens gebeld. Bleek dat de mevr. die over klacht afhandeling naar een ander LB winkel was gegaan. Mark heeft dit overgenomen en nadat ik had gebeld is er contact geweest. Er is iemand langs geweest en er is een voorstel gekomen van LB sontplein. Na een bezoek aan de winkel 4 weken geleden en geprobeerd om een oplossing te vinden voor de afhandeling. Mark heeft met mij afgesproken dat hij zou overleggen met zijn chef. En dat hij dan zou bellen 4 weken later nog steeds niet van LB sontplein.

Gewenste Oplossing:

Als er een oplossing is waar we allebei mee kunnen leven.
De vloer in de woonkamer moet er weer uit,dat betekend alles uit de woonkamer. Dat kost mij 3 dagen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Marco Schuiling