Klacht: Afgelast op 9 juli 2016, maar nog geen geld retour!

op 09 oktober 2016 over Ticketmaster in de categorie Internetshops - Kaarten- en ticketverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eerder dit jaar 2 kaarten besteld BIJ Ticketmaster voor het evenement Sean Paul & OMI in de Heineken Music Hall op 09-07-2016. Een dag van te voren netjes een mail ontvangen dat het verplaatst zou worden / geannuleerd zou worden. Na enkele mails ontvangen te hebben, zou er uiterlijk 31 augustus 2016 meer duidelijkheid gegeven worden over de terugbetaal regeling. Wederom een mail ontvangen waarin ik verwezen wordt naar Sakaar Worldwide (onbereikbaar) met het verzoek daar maar mijn beklag te doen; op het moment wordt het geld niet terugbetaald.

Mijn mening is dat ik via Ticketmaster mijn kaarten heb besteld en ik graag mijn geld terug zou krijgen.

Gewenste Oplossing:

Bij een volledige restitutie van de aankoopprijs.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ticketmaster nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sh0t0k4n