Klacht: Afgelast concert SeanPaul & OMI

op 19 oktober 2016 over Ticketmaster in de categorie Internetshops - Kaarten- en ticketverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 4 tickets gekocht via Ticketmaster voor het concert op 09 juli. De middag voor aanvang op 08 juli een mail van Ticketmaster ontvangen dat het concert niet doorging. In een latere mail geeft Ticketmaster aan een geschil te hebben met de organisatie Saakaarworldonline en wij daar maar ons geld terug moeten zien te halen.
Ik ben van mening dat Ticketmaster ons geld retour moet geven. Ik heb tenslotte mijn tickets bij hun besteld.

Gewenste Oplossing:

ik ben pas tevreden als ik het geld van mijn 4 tickets retour heb gehad.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ticketmaster

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ticketmaster nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door daparaan