Klacht: Afgekleurde tup van schoen

op 17 oktober 2016 over Puma in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb rond 15 augutus 2016 de nieuwe puma suede gekocht met de gouden tup , nooit met product de schoenen afgekuist , nu merk ik op dat mijn top van mijn schoen niet meer ‘ goud’ is maar zilver en zwart en het is echt lelijk en geen zicht dat het zo snel afgaat achter 2maanden !! Zou niet mogen

Gewenste Oplossing:

Wanneer het niet zosnel afgaat!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Puma

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Puma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stacybeun