Klacht: adres voor aflevering werkt niet BESTELNUMMER15501475

op 12 februari 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb e tickets gekocht bij viagogo voor de match Real Madrid tegen Psg….dat waren e tickets zaterdag gen ik echter een mail ontvangen dat het papieren tickets zijn en moet ik dus een bezorgadres ingeven op de viagogo site….de button afleveradres werkt echter niet….sedert zaterdag probeer ik viagogo te contacteren maar geen reactie….we zijn ondertussen maandag 2 dagen voor de match….
aankoopreferentie BESTELNUMMER15501475

Gewenste Oplossing:

als ik mijn tickets heb of mijn geld terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zola25