Klacht: Adidas superstar schoenen

op 19 september 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte meneer/mevrouw,

Ik heb in januari van mijn vriend Adidas superstar schoenen gehad.
na enkele keren dragen kwamen hier gaten in aan de binnenkant van mijn schoen. ik dacht eerst dat het aan mezelf lag dat ik verkeerd liep. nadat ik het er met andere mensen over had kwamen hun hier ook mee dat er gaten begonnen te komen. ik vind dit heel erg jammer mijn vriend heeft er ook voor moeten werken en ik moet ook hard genoeg werken om spullen te kunnen kopen. en als het dan maar zo kort meegaat vind ik dit heel erg zonde. ( het zit in allebei de schoenen aan de linkerkant binnenin)

Met vriendelijke groet,

Denise Ponsen

Gewenste Oplossing:

ik zou hier graag een goede oplossing voor willen. ik hoop ook dat jullie er de moeite voor nemen om met een goede oplossing te komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Denise2000