Klacht: Adidas Superstar

op 19 juni 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer mevrouw,

Ik heb onlangs een paar adidas superstar gekocht voor stage. Na een aantal dagen liet het plastic aan de voorkant van de schoen al los… Ik vind dit erg jammer. Ik ben erg fan van adidas, maar dit maakt dat ik de volgende keer toch beter oplet met wat ik kan kopen..

Gewenste Oplossing:

Een paar schoenen die niet na een week kapot gaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daniquevandeweijer