Klacht: Adidas superstar

op 01 juni 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eindelijk had ik ze dan mijn Adidas superstar ik was er helemaal gek op jammer genoeg mochten ze maar 4 maanden mee er zitten gewoon gaten in beide schoenen ook is de binnenkant stuk. Ik vind dit ontzettend erg en slecht omdat ik er toch een goede schoen van verwacht mag dit zo snel stuk gaan ?

Gewenste Oplossing:

Wanneer jullie net een oplossing komen eventueel nieuwe schoenen of mijn geld terug
Foto's zijn te groot om via hier te versturen geeft die aan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door soumaya2009