Klacht: Adidas schoenen zitten niet goed

op 13 augustus 2016 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 9 juni een paar Adidas superstar sneakers gekocht voor mijn zoontje. Hij draagt ze pas een maand aangezien ze op de groei waren gekocht. Alleen de tong van de rechterschoen zit scheef waardoor de tong omhoog flipt tussen de bandjes door en waardoor de tong helemaal naar binnenschuift. Hierdoor kan mijn zoontje niet goed lopen. Hij heeft al meerdere paar Adidas sneakers versleten en nooit dit probleem gehad. Helaas word ik niet geholpen en zou deze schade komen door gebruik?
Ik ben het hier absoluut niet mee eens, hij draag ze pas een maand en de tong zit gewoon duidelijk scheef!

Gewenste Oplossing:

Graag een nieuwe rechterschoen waarbij de tong wel recht zit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Flowiee