Klacht: ADIDAS ORIGINALS | ZX FLUX | ZWART

op 08 mei 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo menner/mevrouw,
Ik heb in oktober de adidas originals gekocht en een van de twee schoenen ziet er niet meer uit. Ik heb de schoen na drie maanden al laten lijmen omdat de voorzool al losliet maar dit heeft niet mogen baten.De voorkant/stof is helemaal afgescheurd(zie foto)

Gewenste Oplossing:

Een tegoedbon of vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marielle Hattum van