Klacht: Adidas logo verkleurd

op 21 juli 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nog geen maand geleden een Adidas trainingspak voor mijn partner aangeschaft en deze vandaag voor het eerst gewassen zoals dit staat vermeld. Ten eerste zit de Adidas logo helemaal onder de stof van de pak zelf ik heb dit geprobeerd rustig weg te borstelen maar dit zit er nog aan en ten tweede is de logo verkleurd (niet meer wit) maar heel vies wit nu. Voor een pak van 150 euro en nog niet eens een maand oud kan dit echt niet!!

Gewenste Oplossing:

Ik zou het erg fijn vinden als mijn partner weer een nieuwe pak krijgt. Hij was hier namelijk erg blij mee en is gek op Adidas. Ik weet voor de volgende keer dat is zijn pak gewoon dan met de hand ga wassen in plaats van met de wasmachine.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mesh