Klacht: Achtervolgd en beschuldigt in de winkel

op 18 mei 2019 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was boodschappen aan doen bij jumbo Leuvensbroek in nijmegen en gelijk bij ingang zag ik dat ik gevolgd werd door een raar irritant klein mannetje .ik dacht wat een viezerik bah ga je ding doen en ga weg…maar ik werd overal gevolgd , toen ging ik expres alle kanten op en hij iedere keer achter mij aan…ik ben nooit bang van niemand maar toen wel ..ik ben van alles gaan denken zoals ik bel mijn zoon of die komt want zometen durf ik niet naar de auto toe..of ik vraag iemand van winkel of die met mij loopt of miss moet ik politie bellen…ik overdrijf niet ik meen het ik was echt bang gewoon in de winkel waar zo veel mensen zijn…op naar de kassa snel en kijken omheen of hij ook naar de kassa gaat…alles op de band , afgerekend en tegelijk komen twee meisjes aan of ze in mijn tas mogen kijken…tuurlijk mag dat en ik liet hun in mijn tas kijken …maar toen dacht ik WAAROM en ik vroeg ook waarom…het is een steekproef zeg ze…maar ik had niet meer ging janken en dat kwam door die man in de winkel door wie ik gevolgd ben volgens mij door jumbo ingehuurd om mensen te volgen en dat ik zo beschuldig werd bij de kassa voor niks ik vind zooooo erg ik was helemaal overstuur en jullie zou dit niet geloven , nog steeds moet ik huilen als ik over praat …schandalig gewoon …ik ben nooit meer naar deze jumbo gewest …k.. winkel nooit meer

Gewenste Oplossing:

Nooit meer

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gordana.1967