Klacht: Accu loopt snel leeg

op 06 oktober 2016 over Batavus in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte In juni 2013 hebben wij 2 Batavus Eco Lucca RB Elektrische fietsen gekocht. Bij fietsenhandel Kortenhof in Vlaardingen.
Na 8 maanden bleek een van de accu’s al stuk te gaan.. Deze is toen opgestuurd naar Batavus en die hebben de accu vervangen, naar men zegt een nieuwe maar daar geloof ik nu achteraf hellemaal niets van want de accu is supersnel leeg eigenlijk al direct nadat hij in gebruik is genomen.. Mijn echtgenote rijd er ong. 55 a 60 km mee en die van mij (nieuw vervangen zegt men) rijd er 45 /50 km mee en dan is hij op. Dit kan naar mijn mening niet de bedoeling zijn. Ik hoop derhalve dat deze klacht kan worden opgelost..

Gewenste Oplossing:

Als de accu vervangen wordt en ik er ook 55 a 60 km mee kan rijden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Batavus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Batavus in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Batavus een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Batavus

Heeft op 07 oktober 2016 om 15:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Steef van Rijswijk