Klacht: accu e bike

op 18 juli 2016 over Sparta in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een e bike merk sparta.nu wil ik mijn accu laten reviceren wat wel mogelijk is.word aalleen door de fabrikant.tegengehouden omdat de fiets dan aangemeld moet worden.moet via de verkoper.krijgt geen medewerking.dus nieuwe accu kopen die veel duurder is.ben erg teluurgesteld.telt ook voor batavus en kogamajata.

Gewenste Oplossing:

als mijn accu wel gereviceerd kan worden zoals alle andere merken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sparta

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sparta nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wilhelmus 65