Klacht: account verwijderen

op 03 september 2018 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenavond. Ik heb een tweede account aangemaakt en dat neergezet bij: ‘account toevoegen’. Ineens staan daar ook 2 andere accounts bij die ik daar weg wil hebben maar nergens kan vinden hoe dat werkt. Op internet staat wel hoe je een account moet verwijderen, maar steeds als ik dat doe staat er error of dat het is mislukt. Ik word daar een beetje gefrustreerd van.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik het antwoord krijg op de vraag: hoe verwijder ik mijn 2e account. En hoe verwijder ik de accounts die bij accounts toevoegen staan?

Alvast bedankt!

Lisa den Hollander

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hollanderlisaden