Klacht: absurd aanbod op

op 30 november 2016 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vandaag kon je via een absurd aanbod vanaf 12 uur een lego set bestellen voor 12,95 incl verzending…een geweldig aanbod om mijn kind blij te maken….dus 5 over twaalf bestelling geplaatst bleek dat alles al op was!!, wat een teleurstelling zeg!! ik gebeld maar die actie komt dus niet meer terug, ik kan mij voorstellen dat die actie best hard gaat, maar binnen 5 minuten alles weg!!?? dit noem ik een teleurstellende actie van de postcode loterij

Gewenste Oplossing:

dat er eventueel nog sets op voorraad komen die teleurstellende klanten alsnog mogen bestellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wyandotte