Klacht: Abonnenment niet op tijd ingegaan.

op 23 juni 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Abonnenment zou eerst op 30 ingaan. Na telefonisch overleg bleek dit 14 juni te zijn. Geen probleem want ik had KPN nog. 14 juni gebeurt er niks en ik hoor dat het twee weken kan duren !!! Ik geef aan dat het moet spoed opgelost moet worden ivm ziekenhuis. Ik geef mijn werknummer om bereikt te worden. Ik hoor niks. Ik bel 23 juni op om te vragen hoe het zit en het blijkt al opgelost. Ze hebben mij een bericht gestuurd, dat is raar want als je geen chip hebt die het doet ontvang je geen berichten. Dit was omdat ze me niet op mijn werk konden bereiken?? Gek. zit een antwoordapp. op. Heeeeeel jammer.

Gewenste Oplossing:

Ik ben blij dat hij het nu doet.
Oplossing. Eerste maand geen rekening ivm de frustratie, geen telefoon voor 10 dagen, problemen met parkeren (sms) en bereikbaarheid.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rebeccasteeman