Klacht: Abonnement zonder aansluitingsmogelijkheid

op 12 mei 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een internetabonnement zonder dat er een KPN-aansluitpunt in mijn appartement is. Hierdoor kan ik geen gebruik maken van mijn abonnement. Tele2 heeft bevestiging van KPN nodig, maar een monteur is nog nooit langsgeweest. Hierdoor betaal ik al maanden voor een abonnement, waar ik geen gebruik van kan maken.

Gewenste Oplossing:

Het abonnement dient, wegens onmogelijke uitvoering, per direct opgezegd te worden met restitutie van de betaalde abonnementsgelden vanaf december 2015.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jvtele2