Klacht: Abonnement Volkskrant

op 18 oktober 2016 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De Volkskrant sluit abonnementen af per maand maar int automatisch na 25 kranten. Voor abonnee geen vaste afschrijfdatum. Klantenservice geeft aan dat dat nu eenmaal hun verrekeningssysteem is en dat dit in de algemene voorwaarden staat. Ik heb de algemene voorwaarden er op na gelezen maar ik kan nergens vinden dat er per 25 kranten betaald moet worden en niet gewoon per maand. Ik heb nu mijn automatische incasso gestorneerd en zal betalen als ik een aanmaning krijg.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als men gewoon per maand afschrijft. Dus rond de eerste van de maand en niet halverwege.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Biesland